https://www.high-endrolex.com/44 https://www.high-endrolex.com/44 denteverest.com - Szövetbarát műanyagok a fogtechnikában /Valplast - Biotech/...

Szövetbarát műanyagok a fogtechnikában /Valplast - Biotech/...

  A fogtechnikában több évtizedes múltra tekint vissza a szövetbarát (emberi szervezet számára semleges hatású) műanyagok alkalmazása. A klasszikus fémpótlásokra érzékeny páciensek növekvő száma miatt, egyre inkább előtérbe kerültek a thermoplasztikus műanyagok (hő hatására alakítható), melyek elterjedését a kialakult széles kínálat, és sokrétű technológia is elősegítette. 

  A műanyagok fogászati alkalmazása terén a Dental Kft. két, a laboratóriumaiban alkalmazott jelentősebb technológiára szeretné felhívni az Ön figyelmét. Ezek a Valplast és BIOtech pótlások. Előállításuk nem a megszokott, ezért viszonylag kevés fogtechnika készíti. Javasolja bátran fogorvosának vegye fel a kapcsolatot laborunkkal, illetve keresse fel a Dental Kft. rendelőit...

 

Valplast pótlások


    A Valplast anyag, műanyag. A köztudatban „Rugalmas Fogsorként” ismert. Nem „öregszik”, leejtéskor sem törik. Részleges, kivehető pótlások készülnek a páciens igényeinek megfelelően. A pótlás rögzítésére szolgáló kapcsok is Valplast-ból készülnek, ezért rugaqlmasak és esztétikusak.

*** Created by arpi *** Optikai tulajdonságai is kiemelkedő – nem, illetve nagyon nehezen különböztethető meg a természetes fogaktól. A hagyományos fém pótlásokkal összehasonlítva a kényelem, tartósság, és esztétikai tulajdonságai miatt kiemelkedik a Valplast pótlás. 

  A Valplast pótlások elkészítése hosszabb időt vesz igénybe. Ez idő alatt többször kell megjelenni a rendelőben próbára. Azonban a rugalmasság, szilárdság, könnyű viselhetőség rövid időn belül, addig nem tapasztalt magabiztosságot kölcsönöz a páciensnek. A hátrányát is meg kell említenünk: meglazulás esetén nem javítható, csak új pótlás készítésével oldható meg a probléma.

 

Biotech pótlások


*** Created by arpi ***  Thermoplasztikus, bioműanyag. Elterjedését indokolja, hogy ideálisan alkalmazható több fontos területen. Fémérzékeny páciensek számára különösen előnyös. A hagyományos kapcsos „fémlemez” kiváltásaként kedvező fogadtatásban részesült a laboratóriumokban, és a rendelőkben egyaránt. A BIOtech pótlás, elhanyagolható mértékű kopása, semleges hővezető képessége, valamint könnyű súlya miatt a páciensek kedvezőbben fogadják. 

  A Dental Kft. a BIOtech pótlások alaplemezét, a páciens fogszínével azonos, VITA színben készíti el az Ön igényei szerint. Ennek köszönhetően a kapocs optikailag nem válik el a környezetétől, észrevétlen marad.

*** Created by arpi ***




Előnyei:

 


 - Alacsony hővezetés.
 - Monomerektől mentes, fémérzékenyek számára ideális.
 - Ellenáll a pH érték változásoknak.
 - Statikus, és dinamikus igénybevételek hatására, elhanyagolható a kopása.
 - A fogszínéhez illeszkedő kapcsok, az első pillantásra észrevehetetlenek.
 - A BIOtech kapocs nem gyakorol eróziós hatást a pillérfogakra.
 - A hagyományos „fémlemezhez” képest nem alakul ki „satuhatás”.


További információért kérjük keresse fel fogorvosát, illetve
a Dental Kft rendelőit...


 

Dental Kft.


 

 

Back

Kategóriák

Küldetésünk

In a pleasant enviroment, painless treatment, and using high-tech dental technology! Qualified dentists and technicians are waiting for you!
Please, visit us, and the smile will come Soon!

Címkék

Ügyfeleink véleménye

https://www.high-endrolex.com/44