GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

  A fogtechnika irodában tudunk felvilágosítást adni minden fogsorjavítási kérdésben! Kérjük hívja fel a fogtechnikát (+36 (66) 321-791), vagy jöjjön be személyesen (hétköznap 8:00 - 16:00)! Érdemes a délelőtti órákban bejönnie, mert így - általában -, még aznap délután átvehető a javítás!

A DENTAL Kft rendelőiben magánrendelés folyik, orvosonként eltérő időpontban. A kiválasztott orvoshoz, a weboldalon megadott telefonszámon lehet bejelentkezni, és időpontot kérni! Célszerű az összes felmerülő kérdést (költségeket) a szakorvossal egyeztetni, mert konkrét, pontos információt csak Ő tud adni!

Amennyiben nem veszik fel a telefont, szíves türelmét kérjük, valószínűleg kezelés, műtét miatt nem tud azonnal telefonálni!

Dental Kft. Dental Kft. Dental Kft.

  Laboratóriumunkban a legkorszerűbb berendezésekekkel, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük a pótlásokat, vázakat, és egyéb fogműveket, különböző alapanyagokból (Cirkon, CoCr, Titan, Műanyag stb.). Fogtechnikánk a világviszonylatban is magas színvonalú CAD-CAM berendezéseket használ az alapanyagok megmunkálására. De, a gyártásban résztvevő más berendezéseink is a legkorszerűbb technikai színvonalat képviselik. Ez a technikai színvonal, az általunk használt folyamatosan kiválló minőségű alapanyagokkal tartósan biztosítottnak tűnik...

   A CAD-CAM rendszerről részletesebben...


 

  A cirkonból készült munkáinkhoz, a legkorszerűbb technológiával készült cirkon tömböket használjuk. Ezeket a tömböket Németorsz ágban gyártják. Az alapanyagok a mai korszerű megmunkáló eszközök, és az orvosi célú kerámiák által támasztott legmagasabb minőségi elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek. A gyártók garantálják a legjobb minőséget, a magas fényáteresztő képességet, és lehetővé teszik, hogy a technikusok magas minőségű, és esztétikájú pótlásokat készítsenek az általuk gyártott alapanyagból.

  A Dental Kft.-nél mindig törekedtünk arra, hogy megrendelőinknek a lehető legjobb minőségű, és a lehető legkorszerűbb alapanyagokból gyártott pótlásokat készítsük el!
Néhány elkészült munkánk a "Fogtechnika" menüben, a "Cirkon munkák" kategóriában, vagy IDE kattintva megtekinthető!Dental Fogászat és Fogtechnikai Kft.

 

Az országban az egyik legkorszerűbb ilyen berendezés! Részletesebb információ a rendelőknél, vagy IDE kattintva található!

Bejelentkezés a +36 (70) 212-4241 telefonszámon!

A felvétel ára: 5000,- Ft.

Küldetésünk

Kellemes környezetben, fájdalommentes kezelés, valamint csúcstechnológiát alkalmazó fogtechnika! Szakképzett fogorvosok és technikusok várják!
Térjen be hozzánk, és a mosoly nem marad el!

Címkék

Ügyfeleink véleménye