GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

 Munkáinkhoz, a legkorszerűbb technológiával készült, prémium minőségű alapanyagokat használunk...


A részletekért kattintson IDE, vagy tekintse meg a "Blog" menüben az "Alapanyag" bejegyzést!
 Kedves Megrendelőink, illetve leendő Ügyfeleink!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a megtervezett munkákat tudjuk fogadni E-mail-ban (STL formátumban!). /Nagy méretű fájlok esetében a linket kérjük küldeni!/
Valamint, a beszkennelt (digitális) fájlokat is küldhetik a www.meditlink.com portálon keresztül, vagy E-mail-ban. (lehetőség szerint színes lenyomatot kérünk /alsó-felső/; a formátum lehet a szkenner alap formátuma)
Minden esetben kérjük a kért fogszínt, és alapanyagot, külön feltüntetni!
Munkaküldés esetén kérünk külön értesítést mobilon, vagy SMS-ben!

Az elérhetőségek:

            A www.meditlink.com portálon a partner címünk "Bálint Dental Kft."
            E-mail-ban - munka@dentalkft.com
 

Köszönjük!  A fogtechnika irodában tudunk felvilágosítást adni minden fogsorjavítási kérdésben! Kérjük hívja fel a fogtechnikát (+36 (66) 321-791), vagy jöjjön be személyesen (hétköznap 8:00 - 16:00)! Érdemes a délelőtti órákban bejönnie, mert így - általában -, még aznap délután átvehető a javítás!

A DENTAL Kft rendelőiben magánrendelés folyik, orvosonként eltérő időpontban. A kiválasztott orvoshoz, a weboldalon megadott telefonszámon lehet bejelentkezni, és időpontot kérni! Célszerű az összes felmerülő kérdést (költségeket) a szakorvossal egyeztetni, mert konkrét, pontos információt csak Ő tud adni!

Időpont foglalás; rendelésre való bejelentkezés; fogorvosi, fogtechnikai árakról itt a weboldalon, vagy E-mail-ban nem tudjuk Önöket tájékoztatni...

Amennyiben nem veszik fel a telefont, szíves türelmét kérjük, valószínűleg kezelés, műtét miatt nem tud azonnal telefonálni!

Dental Kft. Dental Kft. Dental Kft.

  Laboratóriumunkban a legkorszerűbb berendezésekekkel, a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük a pótlásokat, vázakat, és egyéb fogműveket, különböző alapanyagokból (Cirkon, CoCr, Titan, Műanyag stb.). Fogtechnikánk a világviszonylatban is magas színvonalú CAD-CAM berendezéseket használ az alapanyagok megmunkálására. De, a gyártásban résztvevő más berendezéseink is a legkorszerűbb technikai színvonalat képviselik. Ez a technikai színvonal, az általunk használt folyamatosan kiválló minőségű alapanyagokkal tartósan biztosítottnak tűnik...

   A CAD-CAM rendszerről részletesebben...

Az országban az egyik legkorszerűbb ilyen berendezés! Részletesebb információ a rendelőknél, vagy IDE kattintva található!

Bejelentkezés a +36 (70) 212-4241 telefonszámon!

A felvétel ára: 5000,- Ft.

Küldetésünk

Kellemes környezetben, fájdalommentes kezelés, valamint csúcstechnológiát alkalmazó fogtechnika! Szakképzett fogorvosok és technikusok várják!
Térjen be hozzánk, és a mosoly nem marad el!

Címkék

Ügyfeleink véleménye