Fémmentes fogművek

 A kristályszerkezetű Cirkon a föld legstabilabb anyagai, közé tartozik. Kopásállósága, keménysége, hőnek és vegyi anyagoknak való ellenállósága, oldhatatlansága a legkritikusabb helyeken való felhasználásra teszi alkalmassá. Sok éve használják térd és csípő protézisek készítésére, de az űrhajózás területén is fontos szerepet tölt be. 

Dental Kft

 A Cirkon előnyei:

  - legjobb biokompatibilitás
  - kimagasló szilárdság
  - 100% -an fémmentes
  - nincsenek fekete szélek a koronán
  - magas transzparencia
  - nagy pontosság (kb. 20µm)
  - implantátumok készítésére is használható.

  A fémallergiában szenvedő pácienseknek sokáig elsősorban az aranykerámia és a titán volt csak megoldás. A Cirkon ezt a problémát is megoldja, mivel teljesen fémmentes.
  Azoknak ajánlom, akik nagyon pontos, esztétikus, allergiamentes rögzített pótlásokra vágynak. A Cirkon hidakat magas szakmai felkészültséggel, laborunkban készítjük el megrendelőink kérésére.
  Eszközeinket, gépparkunkat folyamatosan bővítjük, kollegáink rendszeresen vesznek részt kurzusokon. A korszerűen felszerelt fogtechnikai laboratórium és a technikusok szakmai felkészültsége garancia a jó munkára.

Bálint Zoltán fogtechnikus mester

 

Back

Kategóriák

Küldetésünk

In a pleasant enviroment, painless treatment, and using high-tech dental technology! Qualified dentists and technicians are waiting for you!
Please, visit us, and the smile will come Soon!

Címkék

Ügyfeleink véleménye